Anita Verdonk

Anita VerdonkIn september 2013 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf: Anita Verdonk Consultancy. Dit vanuit het verlangen me te richten op het brengen van een stukje joie de vivre op het werk. En dat met alles wat ik heb. Ondertussen is dat “alles wat ik heb” een verzameling van vele opleidingen en cursussen, (levens- en werk-)ervaringen en zeer gericht ingezette interesses en hobby’s.

Na mijn afstuderen aan de TUE als bouwkundig ingenieur groeide ik bij mijn eerste werkgever van groentje naar senior huisvestingsadviseur en –projectmanager. Ik had na verloop van tijd bovendien een leidinggevende positie. Daarna kreeg ik bij een volgende werkgever, naast de rol van huisvestingsproject- en -programmamanager, ook een nadrukkelijk leidinggevende positie en een interne coaching rol.

Na een “wake-up-call” in mijn leven heb ik voluit gekozen voor het vak van organisatieadviseur, coach en voor de menskant van het werken in organisaties. Niet meer bakstenen in beweging brengen, maar de focus op beweging in organisaties, hun professionals met hun passies en kwaliteiten.

Aanvullende opleidingen en een eigen coachingstraject hebben mij in 2005 gebracht naar het trainerschap, coaching en het geven van organisatieadvies. Daarna heb ik deze beweging  doorgezet. Het was een lange weg om te komen waar ik nu ben. En ook een rijke omdat ik onderweg veel vruchten heb geplukt, geproefd en ervan heb geleerd.

Reacties zijn gesloten.