Rol van performen en entertainment

Ik zet performen in ten dienste van de veranderopgave waarbij “duiden, raken, verhelderen en bewustwording” het doel is van de gekozen performance, naast of boven puur entertainment. Neemt niet weg dat er ook gelachen mag worden…

Mijn performen uit zich in:

  • De rol van trainingsacteur. Dan ben ik zowel trainer als acteur. Of het nu gaat om lastige medewerkers, moeilijke opdrachtgevers, collega-lijnmanagers of een lastige klant. Ik kruip makkelijk in deze huid en neem een geloofwaardige vorm aan op regieaanwijzingen van de deelnemer wiens casus ik verbeeld.
  • Demonstraties en kleine workshops die in tijdspanne variëren van ongeveer een kwartier tot anderhalf uur. De inspiratie, het in beweging komen en het ervaren staan voorop.
  • Kleine maatwerk voorstellingen zijn kleine thematisch gerichte scenes, meestal binnen ervaringsworkshops. Deze voorstellingen schrijf ik, voer ik uit en soms regisseer ik. Afhankelijk van de omvang en mijn vigerende rol bij opdrachtgevers zoek ik voor performingdiensten de samenwerking op met anderen.

Reacties zijn gesloten.