Klanten

Mijn klanten zijn zeer divers: in omvang, in de branche waar ze werken, in ervaring met het klantvraagstuk, in cultuur en uiteraard in hun vraagstelling.

Mijn klanten zijn organisaties uit zowel de non-profit als profit sector. Een enkele keer heb ik internationale klanten. Engelstalige workshops zijn geen probleem.

Klanten van hoog tot laag, groot en klein

Ik bedien zowel klanten op het boardroomniveau als op de werkvloer als op de lagen daartussen. Het komt geregeld voor dat naar aanleiding van mijn diensten interesse ontstaat voor mijn advisering op boardroomniveau. Dat heeft meestal als oorzaak dat mijn klanten zich merkbaar anders gaan gedragen en ik verbindingen leg waar strategische sturing op nodig is: zowel vanuit mijn expertises als vanuit de bedrijfskunde en mensenkennis.

Bekijk het overzicht van mijn klanten waarmee ik de afgelopen jaren heb gewerkt.

Feedback op hoe doet ze het (toch)?

Ik vind het belangrijk om structureel feedback op te halen bij mijn klanten over “hoe ik het bij ze doe”. Bekijk de feedback uitspraken die ik regelmatig terugkrijg.
Enkele klanten, waar ik een langduriger traject heb verzorgd of regelmatig voor werk, heb ik geïnterviewd. Bij klantenwerk uitgelicht komen diverse mensen van een organisatie aan het woord: over mij en mijn toegevoegde waarde, wat vinden ze goed, welke tips hebben ze voor me.  Dat is voor mij best spannend om te delen, maar ook congruent met mijn waarde om transparant te werken.

Reacties zijn gesloten.