Expertises

Ik heb de volgende expertises in huis waarmee ik inhoudelijk werk ten behoeve van mijn klantvragen:

  • Leiderschap
  • Teamontwikkeling
  • Project- en programmamanagement
  • Adviseren als vak

Deze expertises zijn ontstaan vanuit diverse opleidingen, levens- en werkervaringen. Een deel daarvan komt voort uit het feit dat ik zelf in diverse organisaties als leidinggevende, teamlid, projectmanager, programmamanager en adviseur heb gewerkt. Het zijn dus zowel bestudeerde als doorleefde expertises.

Leiderschap

Persoonlijk leiderschap gaat voor mij over voluit de verantwoordelijkheid nemen over je leven met alles wat op je pad komt (en waar je soms niet om hebt gevraagd). Het gaat over dat je als persoon een stevige basis hebt van waaruit je acteert naar jezelf en je omgeving. Persoonlijk leiderschap is altijd aan de orde. Voor leidinggevenden is het bovendien nadrukkelijk zicht- en voelbaar voor anderen. Lees meer over mijn expertise op gebied van leiderschap.

Teamontwikkeling

Teamontwikkeling gaat voor mij over het met plezier en met elkaar, zinvolle en gevraagde doelen en resultaten behalen waar je als team ‘voor op aarde bent’. En dat graag effectief en efficiënt. 1+1 = minimaal 2. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Lees meer over mijn expertise op gebied van teamontwikkeling.

Project- en programmamanagement

Project- en programmamanagement gaat voor mij over het professioneel kunnen managen en bijdragen aan een project of programma, of dat nu in de rol van programmamanager, projectmanager, projectmedewerker, opdrachtgever, stakeholder, ondersteuner of lijnmanager is. Lees meer over mijn expertise op gebied van project- en programmamanagement.

Adviseren als vak

Adviseren als vak gaat voor mij over het inhoudelijk meester zijn over hetgeen je adviseert aan je opdrachtgever aan de ene kant en het managen van het adviesproces aan de andere kant. Lees meer over mijn expertise op gebied van adviseren als vak.

Reacties zijn gesloten.