Klant aan het woord: de Baak

Ik heb met de Baak gewerkt aan leiderschapsvraagstukken in diverse programma’s. Vooral mijn maatwerk Tangoworkshops komen bij de Baak sinds 2008 structureel terug in een aantal van hun leiderschapsprogramma’s. Hieronder vind je interviews met 2 programmamakers met wie ik met veel plezier samen werk.

De Baak is een kennis- en opleidingsinstituut dat zich richt zich op de ‘Human Side of Enterprise’, op de ontwikkeling en effectiviteit van mensen in organisaties. De Baak verzorgt open- en maatwerkprogramma’s in het Nederlands en in het Engels. Het is de plek voor leiders, ondernemers, professionals, managers en organisaties die op zoek zijn naar inspiratie, motivatie, kennis en nieuwe inzichten.

Wat heb ik daar gedaan?

Ik ben sinds 2008 betrokken bij de Baak. In diverse leiderschapsprogramma’s (open inschrijving en maatwerk) heb ik workshops verzorgd op het gebied van leiderschap en communicatie. Dit met gebruik van de Argentijnse tango. Wat aanvankelijk als een pilot begon, is uitgegroeid tot een jarenlange relatie waarin ik regelmatig met de doelgroepen van de Baak werk aan leiderschapsthema’s en –ontwikkeling.
Diverse programmamanagers, senior adviseurs en trainers zijn mijn opdrachtgevers hierin geweest.

Wie komen er aan het woord?

Twee programmamanagers tevens senior adviseurs/trainers:

  • Sacha Kluvers
  • Anja de Boer

Lees hier de interviews met deze mensen van De Baak

Reacties zijn gesloten.