Don’t grow up. It’s a trap!

Dit plaatje kreeg ik, van een vriend van mij, als uitnodiging voor zijn verjaardagsfeestje: hij wordt 69, is springlevend, creatief, speels en naast een gedegen professional vooral een wijs mens. Hij heeft het vermogen om met verwondering naar de wereld te kijken en zich niet door zorgen of “wat hoort” te laten inpakken. Hij is wie hij is. Misschien wel een wake-up-call voor heel veel volwassenen, inclusief mijzelf in mijn bange dagen.

Ik heb mezelf zojuist opgegeven voor het Kennisfestival in Deventer: “het op zoek gaan naar nieuwe en werkende vormen van innoveren, organiseren, besturen, samenwerken en ondernemen”. Zo, dat klinkt nog eens volwassen! Maar de website laat tegelijkertijd ook een vrije en speelse kant zien: zeer verrassende sprekers/dialoogpartners, theatermakers en musici. Allemaal met een zeer eigen verrassende kijk op de maatschappij en (een beetje) van het rebelse type. Dat spreekt me wel aan. En hun kennis wordt samengebracht op dat festival in een losse, verkennende en authentieke vorm. Zoals kinderen kunnen zijn.
Na 15 juni laat ik weten hoe het was.

Reacties zijn gesloten.