Konijn

Geen werkverhaal, alleen een geniaal filmpje van hoe een konijn vol overgave een paardenbloem verorbert. Te leuk om achter te houden.

Olympisch goud bloopers

Bij een in-company training projectmanagement (ten tijde van de Olympische winterspelen) had ik veel hoogopgeleide mensen aan tafel. Van mijn opdrachtgever begreep ik dat niet iedereen gemakkelijk zijn ‘fouten’/kwetsbaarheid/ lastige casuïstiek zou inbrengen en hulp vraagt. Een steuntje in de rug konden ze wel gebruiken. Impulsief koos ik ervoor om…

Verder lezen

De Tilburgse verleiding

Ik heb deze maand een relatief nieuw team in Tilburg begeleid. Bij de kennismaking hebben deelnemers zich voorgesteld aan de hand van een paar vragen. En een van die vragen die ik voor ze had was: “Als je een koekje zou zijn, wat voor koekje ben je dan en waarom juist dat koekje?” Nooit geweten dat koekjes en persoonlijke dynamiek getypeerd via het gedachtengoed van Insights discovery zo goed samengaan.

Verder lezen

Scheef

Een paar weken geleden heb ik een aangezichtsverlamming opgelopen. Een kant van mijn gezicht is ogenschijnlijk morsdood. Dus een hartstikke scheve kop die iedereen opvalt.
En ja, ik ben ook behoorlijk ijdel…. Wat doe je dan als je twee dagen (en de weken) daarna wel ‘de buhne’ op moet?

Verder lezen